Onafhankelijk Cloud advies

Ondernemers komen niet onder de vraag uit of de Cloud iets voor hen is door grote hoeveelheid reclame en marketing inspanningen van Cloud leveranciers. Als een ondernemer een nieuw software systeem wil aanschaffen of zijn ICT infrastructuur moet vervangen, is een geschikt moment om na te denken over Cloud oplossingen.

Cloud advies

Voordelen van Cloud

Het werken in de Cloud biedt grote voordelen. Zo kan een ondernemer altijd en overal zijn bedrijfsgegevens benaderen. Kunnen de ICT kosten lager zijn door niet alle kennis of apparatuur meer zelf in huis te hoeven hebben. Wordt de beschikbaarheid van de systemen verbeterd en hoeft men zich minder zorgen te maken over veiligheid en het maken van backups. Er zijn nog veel meer voordelen te benoemen die per onderneming anders kunnen zijn.
Om voldoende te profiteren van alle voordelen van het werken in de Cloud, is een goede adviseur goud waard.

Goed advies is goud waard

Om optimaal te profiteren van de Cloud kunt u ons inschakelen om u te adviseren. We kijken samen met u naar:

  1. of uw organisatie en werkzaamheden wel geschikt zijn om geheel of gedeeltelijk via de Cloud te werken
  2. wat u aan eigen systemen en apparatuur nodig heeft om de beschikbaarheid en veiligheid te garanderen
  3. welke systemen nog meer geschikt zijn om in de Cloud te plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook uw telefooncentrale vervangen door een Cloud telefooncentrale die flexibeler is in gebruik
  4. wat het werken in de Cloud betekent voor de werkwijze van uw medewerkers en wat er aan training en opleiding nodig is

Zo zijn er nog veel meer onderwerpen die tegen het licht gehouden kunnen worden om optimaal van de Cloud te profiteren.

Cloud advies

Cloud kan voor u als ondernemer veel voordelen opleveren. Wij helpen ondernemers om de voordelen hiervan voor hun in kaart te brengen. Wij zorgen dat u het juiste Cloud advies krijgt voor uw organisatie.

Wilt u meer weten wat het Cloud voor u kan betekenen?
Vraag een gratis adviesgesprek aan om de mogelijkheden van Cloud voor uw organisatie te bespreken.